CB12 – Ochtendroutine

20160707_153133


Vandaag de 1e post van de insidersactie van 2WMN. Zoals je in mijn vorige artikel hebt kunnen lezen, mag ik de producten van CB12 testen!
In dit artikel vertel ik over het gebruik van CB12 in mijn ochtendroutine, en in mijn volgende artikel kan je mijn avondroutine lezen.

Mijn ochtendroutine is bijna elke dag hetzelfde. Wakker worden, aankleden en wassen + uiterlijke verzorging en daarna ontbijten. Ik poets na het eten mijn tanden en gebruik hierna een mondspoelwater. Omdat ik de producten van CB12 mag testen, gebruiken we momenteel de mondspoelwater van CB12. Zoals op de foto te zien is, heeft manlief een andere tandpasta als ik. Hij vindt scherpere tandpasta prettig en ik vindt de mildere versie fijner. Cb12 heeft ook 2 soorten mondspoelwater en dat is heel fijn. Ik gebruik de milde versie en manlief de normale. Beide vinden we de mondspoelwater van CB12 heel fijn. Je krijgt een schoon en fris gevoel en het verschil tussen de milde versie en de normale versie is duidelijk merkbaar. De flessen zijn niet zo groot als de flessen van de meeste mondspoelwaters, dat vinden we wel een nadeel.
De verpakking ziet er luxe uit en spreekt ons zeker aan!

Binnenkort staat de avondroutine online, met de meeneem verpakking van de mondspoelwater en de kauwgom!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.