Een overhemd op maat!Kleding shoppen, ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik shop regelmatig online en in de winkel voor mezelf, kind en partner. Toch vindt ik deze laatste altijd wat lastiger. Het blijft een gokje of de kleding die ik koop voor mijn partner ook passen en of het zijn smaak is. Ik las op nu.nl dat 1 op de 5 kledingstukken in de nederlandse kledingkast niet gebruikt wordt.  Ontzettend zonde dat kleding gekocht wordt, maar niet gedragen, omdat het niet de juiste maat is of niet zijn/haar smaak.
Ik vindt het vooral lastig om online kleding te kopen voor mijn partner, omdat je dan niet goed kan beoordelen hoe de kleding valt en welke maat je kopen moet.

De website overhemden.com is echt een uitkomst als je een overhemd wil kopen voor je partner. Op deze website heb je keus uit meer dan 4000 overhemden! Merken als Minimum,  Calvin Klein en Van Gils en nog veel meer!
Door de persoonlijke aandacht op de website kan je een overhemd op maat bestellen! Ideaal, want hij past dan dus perfect! Niet meer zoeken en passen in de kledingwinkel of constant retouneren naar webwinkels, maar in 1 keer het perfecte overhemd voor je partner bestellen.

In samenwerking met overhemden.com, test ik samen met mijn partner de komende maanden een aantal gave overhemden van deze website. Ik ben heel benieuwd naar de overhemden en naar onze ervaring met de website overhemden.com
Het eerste overhemd dat we opgestuurd hebben gekregen om te testen is van het merk Sleeve7. Dit merk is ideaal voor lange mannen, omdat de mouwlengte langer is dan bij een normaal overhemd. We hebben de Sleeve7 lichtblauw poplin ontvangen, een mooi modern lichtblauw overhemd.

We zijn erg verrast door dit mooie overhemd. Hij is modern en de stof voelt erg prettig aan. Het is echt een kwaliteit overhemd en de pasvorm is perfect. Een ideaal overhemd voor langere mannen! De lichtblauwe kleur is goed te combineren met diverse broeken, truien en stopdassen, wat het leuk maakt om af te wisselen.

Naast overhemden kun je ook polo’s, t-shirts, truien en ondergoed bestellen op overhemden.com. Een overhemd (of ander kledingstuk) bestellen is erg gemakkelijk via de website op app. Na het plaatsen van je betselling heb je het overhemd snel in huis. Wij zijn erg enthousiast over de service en kwaliteit van de website en het ontvangen overhemd en we zijn heel benieuwd naar het volgende overhemd dat we gaan ontvangen. Hou mijn website in de gaten voor mijn volgende review!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.