Eten met kookjijofik.nl


Elke dag eet een grote hoeveelheid Nederlanders ’s avonds een warme maaltijd. Voor de 1 is koken hobby, maar voor een ander is het niet meer dan een huishoudelijke taak. Ook zijn er veel mensen die fulltime werken en weinig tijd hebben om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Met kookjijofik.nl wordt koken kinderspel en heb je een lekkere en gezonde maaltijd op tafel!

In samenwerking met kookjijofik.nl mocht ik 3 gerechten voor 2 personen bestellen en uitproberen. Je kan kiezen uit gerechten die al voor je bereid zijn en gerechten die je zelf nog moet bereiden. Hieronder vind je de gerechten die ik heb besteld en mijn mening over kookjijofik.nl!

Gerecht 1: nasi goreng met kippendij in satésaus.
Dit gerecht was al bereid en moest alleen nog opgewarmd worden. De nasi en de kippendij in satésaus zaten beide in aparte bakjes. Je moet in de folie van de bakjes gaatjes prikken en dan kan je de gerechten zo in de magnetron opwarmen, ideaal dus! Ook aan het milieu wordt gedacht, doordat het plastic makkelijk te verwijderen is van het kartonnen bakje. Hierdoor wordt afval scheiden heel gemakkelijk!

We vonden de nasi en kippendij in satésaus lekker. Het had wel wat pittiger gemogen van ons, maar dat is puur persoonlijke voorkeur. Er was voldoende voor 2 personen en 1 kind. Een groot pluspunt vinden we de grote hoeveelheid vlees die erbij zat.Gerecht 2: hutspot met lamshachee
Ook dit gerecht was al bereid en moest alleen nog opgewarmd worden in de magnetron. Ideaal na een drukke werkdag. Ook dit keer zat de hutspot en de lamshachee in aparte bakjes.

Dit gerecht vonden we ontzettend lekker. De hutspot en lamshachee waren heerlijk gekruid en smaakvol. Doordat we dit gerecht zo lekker vonden, was het al heel snel op en was ik zelfs laat met het maken van een foto van de hutspot. Complimenten voor de kookjijofik-kok!

gerecht 3: aardappelgratin met roerbakgroente en varkensreepjes

Bij dit gerecht mocht ik het eten zelf bereiden. De ingrediënten werden voorgesneden en in handige portie verpakkingen geleverd waardoor het koken erg gemakkelijk was. De bereidingstijd was 25 minuten en de beschrijving was duidelijk.
Ook dit gerecht vonden we weer erg lekker en het was leuk om een gerecht te koken wat je normaal niet maakt. Er was weer ruim voldoende voor 2 personen en de verhouding tussen de aardappels, groente en vlees was heel goed.

    

De producten die we hebben ontvangen van kookjijofik.nl vielen erg in de smaak bij ons! Ik vind het erg prettig dat je kan kiezen tussen gerechten die al bereid zijn en gerechten die je zelf nog moet klaar maken. Hierdoor kan iedereen naar wens een lekkere maaltijd op tafel zetten. De gerechten bevatten verse ingrediënten en er is ruim voldoende eten voor het aantal personen dat je besteld. Het is leuk om op deze manier nieuwe gerechten te proberen en kook inspiratie op te doen. De beschrijving die is bijgeleverd is duidelijk en bevat alle informatie die je nodig bent. Eten bestellen bij kookjijofik.nl is prettig voor mensen die weinig tijd hebben om te koken door bijvoorbeeld een drukke baan, maar ook voor mensen die alleen wonen of moeite hebben om zelf eten te koken. Ik raad iedereen aan om de gerechten van kookjijofik.nl eens te proberen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.