Fa Coconut water & Fa coconut milk

FA

Het is inmiddels echt zomer en we hebben al een aantal dagen heerlijk van de zon kunnen genieten. Wat is er nou lekkerder om je dag te beginnen of af te sluiten met een zomerse showergel voor onder de douche?!

Fa komt dit jaar met een heerlijke geurlijn, kokosnoot!
Ik vindt persoonlijk de geur van kokosnoot erg lekker en echt zomers.
Ik probeerde de nieuwe Fa producten en in dit artikel vindt je mijn mening erover.

Fa Coconut water:
De fles van de Fa coconut water ziet er heerlijk zomers uit. Ik vindt het mooi dat de fles doorzichtig is en je hierdoor ook de showergel kan zien. Als je op de achterkant van de fles kijkt zie je dat er kokosnootextract is verwerkt in deze showergel en dat vindt ik zeer positief. Ik kom veel producten tegen met een geurlijn, waarbij het echte product waar de geur weg komt niet verwerkt is in de showergel. De geur van deze showergel is lekker fris en tropisch. Het is een combinatie van kokosnoot met een frisse tint en dat vindt ik lekker, want dit maakt het ideaal voor de zomerperiode. De showergel is doorzichtig, wat goed past bij de omschrijving “kokoswater”. De showergel verzorgd en zorgt dat je huid niet uitdroogt, wat ook erg prettig is in de zomerperiode.
Je betaald voor de showergel (250 ml) €3,39

Fa Coconut milk:
Het 2e product uit deze lijn van Fa is de coconut milk. Toen ik beide producten binnen kreeg, had deze variant mijn voorkeur. hij ziet er verzorgend uit en straalt echt de geur van kokosnoot uit. De fles is ook doorzichtig, maar doordat de showergel wit is, is hier geen print op de achterzijde zichtbaar. Deze showergel ruikt meer naar pure kokos en dat vindt ik persoonlijk ook erg lekker. Ideaal om te gebruiken na een dagje strand. Ook deze showergel verzorgd de huid goed en beschermd je huid tegen uitdrogen. Je huid voelt zijdezacht aan!
Je betaald voor deze showergel (250ml) €3,39

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.