Flow #03-2016

FullSizeRender(13)

Ik ben sinds Januari 2016 lid van het tijdschrift Flow. Ik kocht het tijdschrift wel eens als los nummer in de winkel, maar vaak greep ik mis of was er alweer een nieuw nummer uit. Ik heb inmiddels 3 nummers ontvangen en ik wordt elke keer weer blij als de Flow op mijn deurmat valt!

FullSizeRender(1)
Dit zijn de 3 nummers van 2016.


Ik vindt de Flow een leuk tijdschrift, omdat het me inspireert en nieuwe inzichten geeft. Er staan altijd leuke creatieve dingen in en elk nummer is uniek.
In dit artikel laat ik een impressie zien van het nummer van deze maand! (#03-2016)
Ik hoop dat het jou inspireert! Mocht je meer willen zien, dan ligt de flow sinds deze week in de winkel!

FullSizeRender(2)
Er zit een heel leuk boekje bij de Flow met 78 vragen voor bij het ontbijt. Erg leuk! Zowel serieuze overdenkingen als humor wisselen zich af in dit boekje!

FullSizeRender(16)
Sleur met jou…

FullSizeRender(14)
Leuke illustraties van Danielle Kroll

FullSizeRender(12)
Mooie tekst voor een control freak zoals ik!

FullSizeRender(17)

FullSizeRender(10)

FullSizeRender(9)

FullSizeRender(8)

FullSizeRender(11)
Heerlijk lente gevoel!

FullSizeRender(7)
Klopt! Niet alleen vondsten, maar ook dingen die je hebt gekocht of gekregen. Spullen kunnen allerlei herinneringen oproepen. Een sieraad van een overleden opa of oma, een steen die je hebt meegenomen uit Oostenrijk of een briefje die alleen jij en je vriend(in) begrijpen. Aan veel spullen zit een verhaal en juist die zijn heel kostbaar!

FullSizeRender(6)

FullSizeRender(5)
Super leuk! Dit keer een artikel over moestuinieren in de Flow. Ik ben zelf ook bezig met moestuinieren en mijn kas staat inmiddels al goed vol!
Ook zat er een moestuinkalender en een mooie poster met illustratie over moestuinieren bij.

FullSizeRender(4)
Een artikel over het aanschaffen en houden van een kat. Zelf heb ik 2 katten en ik ben dol op ze!

FullSizeRender(3)
Bij De Flow van eind 2015 zat een 366 dagen kaartjes met leuke inzichten, tips en quotes. Voor elke dag van het jaar een kaartje! Mocht je dit nummer niet hebben gekocht, kun je nu de Flow app downloaden! De app van Flow is vernieuwd en heeft nu de 366 dagen kaartjes via de app voor jou klaar staan! De app is verkrijgbaar in de App Store en via Google Play voor €1,99

FullSizeRender(18)

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.