Fotoboek van fotofabriek.nlIk maak ontzettend veel foto’s, zowel met mijn camera als met mijn mobiele telefoon. Ik zet de foto’s altijd op mijn harde schijf om ze te kunnen bewaren, maar ik vindt het ook leuk om een fotoboek te maken van bepaalde gebeurtenissen, zoals een vakantie of de levensjaren van onze zoon. Er zijn veel websites te vinden waar je een fotoboek kan bestellen, maar de kwaliteit verschild behoorlijk. Ook de opties om een boek te kunnen ontwerpen verschillen enorm per webwinkel.
Ik heb al een review van het fotoboek van Saal Digital op mijn blog staan en vandaag review ik het fotoboek van fotofabriek.nl .

Ontwerpen:
Op de website van Fotofabriek kun je software gratis downloaden om je fotoboek te ontwerpen. Ik ben erg enthousiast over dit programma. Er is veel keuze en je kan je boek personaliseren zoals je zelf wil. Je kan ervoor kiezen om de software zelf het boek te laten ontwerpen met jou geselecteerde foto’s, maar je kan het ook zelf doen. Ik vindt het leuk om het boek zelf te ontwerpen. De keuze uit achtergronden en pagina-indelingen is groot, wat ik een groot voordeel vindt! Hierdoor kan je het boek precies ontwerpen zoals je het zelf mooi vindt!

Ik wilde een fotoboek maken met diverse soorten shoots die ik vanuit mijn fotostudio aanbiedt. Ik koos voor de kleuren roze en goud en koos hierbij een mooie kaft uit. Daarna ben ik de bladzijdes gaan vullen met foto’s van diverse shoots. Ik laat de kleuren roze en goud steeds terug komen en maak alle foto’s zwart wit. Dit maakt het tot een mooi en rustig geheel. Tekst toevoegen is ook een optie, maar dat vindt ik in dit boek niet nodig, want de foto’s spreken voor zich.

Bestellen:
Het bestellen van het fotoboek was erg simpel. De software stuurt het boek door naar de website waar je je bestelling compleet kan maken. Er zijn diverse betalingsopties, wat ik altijd wel prettig vindt. Na het plaatsen van de bestelling, kreeg ik snel een bevestiging per mail. De levertijd vond ik wel wat lang, ik heb bijna 2 week op het boek moeten wachten. Hieronder lees je wat ik van het eindresultaat vindt!

Het resultaat:
Ik was erg enthousiast over het fotoboek wat ik heb ontvangen van fotofabriek.nl! Een mooi boek van goede stevige kwaliteit. De kleuren kwamen overeen met mijn ontwerp in het programma en ook de kwaliteit van de fotoafdrukken is erg goed. Ik ben erg blij met mijn boek!
Wil jij ook zo’n gaaf fotoboek ontwerpen en bestellen? Neem eens een kijkje op de website van fotofabriek: fotofabriek.nl

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.