Fotoboek van Saal Digital Nederland

Het jaar 2016 ligt alweer achter ons en het nieuwe jaar is alweer bijna 1 maand een feit. Het werd dus hoogtijd voor een fotoalbum met hoogtepunten van het afgelopen jaar. Ik maak elk jaar een jaar-fotoboek van onze zoon, met de hoogtepunten van dat jaar. Dit keer heb ik het fotoboek besteld via www.saal-digital.nl.  Ik mocht een fotoboek bestellen in ruil voor mijn mening. Hieronder vindt je mijn mening over het maken, bestellen en eindresultaat van het fotoboek.

Fotoboek ontwerpen
Via de website www.saal-digital.nl kun je software downloaden om je fotoboek zelf samen te stellen. de software werkt goed en je hebt veel ontwerp opties. Ik vindt deze software erg prettig werken. Je hebt ruime keus uit sjablonen, achtergronden en kaders.

Bestellen
Ook bij het bestellen heb je erg veel opties. Je kan kiezen uit een gewatteerde cover, glanzende cover, cadeauboxen, ect. De betaling gaat snel en makkelijk en je ontvangt direct een bevestiging van je bestelling. Helaas duur de levertijd best lang, dat is het enigste minpuntje voor mij.

Eindresultaat van het boek
Ik ontving het boek in een stevige verpakking waarin hij goed beschermd was tijdens de levering. Ik was positief verast over het eindresultaat van het fotoboek. Een mooie cover met stevige goede kwaliteit pagina’s. Ik zou zeker vaker hier gaan bestellen!

Via de website www.saal-digital.nl staat nu een leuke welkomstkorting, dus neem zeker even een kijkje!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.