Gliss Kur – Control & Anti Frizz

gliss

Ik ontving een nieuwe lijn van Gliss Kur, Control & Anti Frizz! Omdat mijn haar heel dik en pluizig is, leek me dit een ideale lijn voor mijn haar. Ik was erg benieuwd en de producten zagen er erg mooi uit! de verpakkingen zijn paars met mooie glinsteringen erop. Het ziet er luxe uit en geeft mij het idee dat je haar er ook van gaat stralen. Deze producten staan alleen al prachtig in je badkamer!
Omdat ik erg benieuwd was naar deze producten ben ik gelijk begonnen met testen. Hieronder vindt je mijn mening over de nieuwe productenlijn van Gliss kur.

Gliss Kur – Control & Anti Frizz Shampoo:
De shampoo is fijn in gebruik. Het is gelachtig, waardoor je niet teveel shampoo verliest. De geur is heel erg lekker en blijft ook lang in je haar zitten. De shampoo bevat lotus-extract en pearl-essence en ik heb het idee dat dit ook goed zijn werk doet. Mijn haar wordt goed schoon en glanst. Ik heb de shampoo gebruikt in combinatie met de conditioner.

Gliss Kur – Control & Anti Frizz Conditioner:
De conditioner ruikt net als de shampoo en is ook gelachtig. Ideaal om goed te kunnen doseren. De conditioner brengt gemakkelijk aan en tijdens het inmasseren voel je al dat je haar lekker zacht en glad wordt. Ook na het douchen is mijn haar mooi glanzend, ruikt lekker en is goed doorkambaar. Helaas merkte ik na 2 a3 dagen dat mijn haar dof werd en weer pluizig werd. De shampoo en conditioner werken dus goed, alleen is het effect na een aantal dagen wel verdwenen.

Gliss Kur- Control & Anti Frizz Wonderserum:
Een olie-achtige substantie die makkelijk aan te brengen is. Deze wonderserum ruikt net zo lekker als de shampoo en conditioner en laat je haar goed glanzen. Ook werd het haar inderdaad minder pluizig wat erg fijn is! Wat ik jammer vindt, is dat na 2 a 3 dagen je haar vettig aanvoelt en het anti pluis effect weer verdwijnt.

Gliss Kur – Control & Anti Frizz Straightening spray:
Na het douchen je haar fohnen en de straightening spray gebruiken werkt erg goed. Je haar glanst mooi, is zacht en niet pluizig. Ik vindt deze spray heel fijn, omdat mijn haar normaal na het fohnen erg droog en pluizig is. Voor dit product geldt wel hetzelfde nadeel, dat na een aantal dagen het effect weg is.

Ondanks dat het product na een aantal dagen niet meer het gewenste effect geeft, ben ik wel tevreden over de producten. Gliss kur beloofd ook 3 dagen dit effect te geven, dus hier voldoen de producten zeker aan! De eerste dagen na gebruik heb je mooi glanzend, zacht en niet pluizig haar.
Verkoopprijzen:
Gliss Kur – Control & Anti Frizz Shampoo: €5,29
Gliss Kur – Control & Anti Frizz Conditioner: €5,29
Gliss Kur- Control & Anti Frizz Wonderserum: €8,99
Gliss Kur – Control & Anti Frizz Straightening spray: €10,29

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.