HelloFresh Blogbattle – recept 1 (#oversmaakvalttetwisten)

20161016_153334-1

Afgelopen weekend heb ik een HelloFresh maaltijdbox ontvangen. Er zaten 3 recepten met bijbehorende ingredienten in. 1 van de recepten is het winnnede gerecht van het televisieprogramma, Over smaak valt te twisten! Ik maakte vandaag het gerecht en deel mijn mening over het gerecht en het HelloFresh pakket met jullie!

Recept 1 – surf & turf (winnende gerecht ‘Over smaak valt te twisten’)

20161018_173950
Entrecote met bloemkoolpuree en sinaasappel-venkel. Officeel horen er nog gamba’s bij dit gerecht, alleen omdat wij dit niet graag eten heb ik dit weggelaten bij dit gerecht. Dit gerecht is glutenvrij en is te bereiden in 45 minuten.

Mijn mening over dit gerecht:
Ik vondt het erg leuk om eens een nieuw gerecht uit te proberen wat we normaal gesproken niet eten. Helaas viel dit gerecht bij ons niet erg in de smaak. Wij vonden het wat flauw en misten een beetje pit in dit gerecht. Doordat je de aardappelen en bloemkool pureert valt de smaak van beide weg en dat vonden we ook jammer. Ik denk als je dit gerecht maakt met gekookte aardappelen en bloemkool, dat dit al meer pit geeft aan dit gerecht. De Entrecote viel wel erg in de smaak.

Mijn mening over HelloFresh:
Ik vindt het erg leuk om eens een maaltijdbox van HelloFresh te proberen. Het is erg  fijn dat de gerechten incl recept worden aangeleverd en de ingeredienten al in juiste hoeveelheid binnenkomen. Hierdoor gooi je geen ingredienten weg en kan je het gerecht snel bereiden. Dit gerecht viel niet enorm in de smaak bij ons, maar we zijn wel erg benieuwd naar de andere 2 gerechten, die meer bij ons passen. Ik vondt het leuk om via het recept te koken en het geeft me veel kookinspiratie. Ik zou zeker de HelloFresh maaltijdbox nog eens een week willen hebben!

Voor meer info over de maaltijdbox: www.hellofresh.nl

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.