Holland & Barrett Co-Enzym Q10


Last van vermoeidheid? Een lage weerstand? Regelmatig hoofdpijn? Of een hele droge huid? We hebben allemaal wel iets waar we graag vanaf willen.
Door gevarieerd te eten krijg je dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen, maar het kan voorkomen dat er een tekort ontstaat aan bepaalde voedingstoffen.
Bepaalde groepen mensen, zoals kinderen (vitamine D),zwangere vrouwen (vitamine D en foliumzuur) en ouderen (vitamine D) hebben voedingssupplementen nodig, maar ook als je niet in deze doelgroep valt kun je voedingssupplementen gebruiken, zoals multi-vitamines voor je weerstand.

Bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) kun je zowel in de winkel als in de webshop diverse soorten voedingssupplementen vinden.
In samenwerking met Holland & Barrett mocht ik het voedingssupplement Co-Enzym Q10 proberen en mijn mening hierover delen met jullie op mijn blog.

Holland & Barrett Co-Enzym Q10 120mg 30 Capsules

Wat is Co-Enzym Q10?
Dit voedingssupplement is momenteel erg populair en heeft vele voordelen voor je gezondheid. Het wordt veel gebruikt bij hart- en vaataandoeningen, maar is voor veel meer dingen een goede ondersteuning.
Co-Enzym Q10 is een belangrijk onderdeel bij de energiestofwisseling in de cellen. Het komt vooral veel voor in cellen met een hoge energiestofwisseling, zoals lever, nieren, hart en spieren. Mensen die ouder worden, hebben vaak minder energie dan jonge mensen. Dit komt omdat de lever minder goed het Co-Enzym Q10 kan aanmaken.

Waarvoor kun je Co-Enzym Q10 gebruiken?
Dit voedingssupplement kan voor heel veel dingen gebruikt worden. De belangrijkste dingen vindt je hieronder:
– Geeft energie
– Verlaagd je bloeddruk
– Maakt je hart sterker
– helpt bij afvallen
– Werkt als antioxidant
– Zorgt voor een vertraagde veroudering
– Helpt de vruchtbaarheid te verhogen
– werkt bij hoofdpijn
– Helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren
– helpt ontstoken tandvlees te voorkomen

Mijn ervaring met Co-Enzym Q10:
Ik vondt het leuk om een voedingssupplement te mogen uitproberen. Ik heb me hierdoor meer verdiept in de verschillende soorten voedingssupplementen die worden aangeboden door bijvoorbeeld Holland & Barrett. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en door de hoge dosering (120mg) heb je maar 1 capsule per dag nodig. De reden dat ik dit product wilde testen is om meer energie te krijgen, maar denk dat ik de capsules een langere periode moet gebruiken om echt resultaat te merken. Ook denk ik dat deze capsules erg geschikt zijn voor oudere mensen.

Holland & Barrett Multivitaminen Kauwtabletten

Naast het voedingssupplement Co-Enzym Q10 heb ik ook de multi-vitamine kauwtabletten besteld. De herfst is begonnen en dan kan mijn weerstand wel wat extra’s gebruiken! De kauwvitamine van Holland & Barret hebben een lekkere frambozen smaak en zijn makkelijk in te nemen tijdens de maaltijd. Er zitten 60 tabletten in de verpakking en hierdoor heb je genoeg voor 1 maand (2 maal daags 2 tablet). Deze multi-vitamine mag ook door kinderen ingenomen worden, alleen is de dosering dan 1 tablet per dag.

Gebruik jij ook een voedingssupplement? Of ben je van plan eens een voedingssupplement te proberen?
Holland & Barrett heeft nu een leuke aanbieding, waarbij je het 2e artikel voor 1 euro krijgt! Neem ook eens een kijkje op Holland & Barrett.

*dit artikel is geschreven in samenwerking met Holland & Barrett.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.