Method – Clean Happy!

samen
Vandaag schrijf ik een artikel over het merk Method. Ik vindt de allesreiniger van Method heel fijn en heb daarom nog wat andere producten van dit merk getest.
Method is een milieuvriendelijk merk, met heerlijke geuren. Geen chemisch ruikende schoonmaakmiddelen, maar lekkere frisse geuren uit de natuur. Ook de verpakking is mooi en staat prima op je aanrecht! Ik vindt dit een groot pluspunt! Weg met lelijke schoonmaakmiddelen met chemische geuren, ik gebruik Method!
Method is sinds 2014 verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Info over method (bron: www.methodhome.nl)
Method is in 2010 bedacht door Adam Lowry en Eric Ryan. In 2008 maakte method een start met het maken van flessen van 100% gerecycled plastic. Method en Ecover bundelen in 2012 hun krachten. zo ontstaat het grootste bedrijf voor milieuvriendelijke reinigingsproducten ter wereld. Vanaf 2014 is Method ook verkrijgbaar ik Nederland, bij Albert Heijn.
Method heeft de volgende producten:
– allesreinigers
– afwasmiddel
– badkamerreiniger
– douchereiniger
– handzeep
– vloerreiniger
– keukenreiniger
– glasreiniger
– reiniger voor roestvrijstaal
– reiniger voor graniet
– boenmiddel

Ik heb onderstaande producten getest. Je leest mijn mening over dit product en de verkoopprijs.


badkamer
Badkamerreiniger:
Een fijne grote fles. De kleur en het tegeltjes design onderaan de fles laten direct zien dat het om een badkamerreiniger gaat. Deze badkamerreiniger heeft de geur munt + eucalyptus. Een lekkere frisse geur, maar niet chemisch. Door de spraykop kun je deze reiniger goed aanbrengen in de hele badkamer. Ideaal dus voor het kleine en grote schoonmaakwerk.
verkoopprijs: €3,89

allesreiniger
Allesreiniger:
Dit is mijn 2e fles allesreiniger. De 1e fles is al op. Ik gebruik deze allesreiniger heel graag en heel vaak. Hij staat gewoon op het aanrecht en als er geknoeid is of ergens een vlek te zien is, spray ik even deze allesreiniger erop, doekje erover en schoon. Ook als ik de tafel afneem spray ik de tafel hiermee in en maak het vervolgends schoon met een doekje. Het werkt snel, maakt goed schoon en ruikt heerlijk! Deze allesreiniger heeft de geur roze grapefruit. Een zoet-zure fruitgeur, heerlijk!
Deze allesreiniger kan gebruikt worden op hout, glas, steen, werkblad en tegels.
Ik ben groot fan van deze allesreiniger en ga in de toekomst de andere geuren ook nog uitproberen.
Verkoopprijs: €3,89

afwasmidde
Afwasmiddel:
Ondanks dat we een vaatwasmachine hebben, wordt er regelmatig nog iets afgewassen. Deze fles afwasmiddel ziet er ontzettend leuk uit. Mooie vorm, gave kleur en een praktische doseerkrop. Dit afwasmiddel ruikt naar citroen + munt. Ik vindt dit echt een heerlijke geurcombinatie! Naast dat dit afwasmiddel er heel leuk uit ziet, werkt hij ook nog eens heel goed! Hij is super ontvettend en daarom ook geschikt om pannen mee af te wassen. Het is een grote fles afwasmiddel, maar zuinig in gebruik, want je hebt maar 1 pompje nodig per afwasbeurt.
verkoopprijs: €2,99

handzeep
Handzeep:
Je kan tegenwoordig overal wel handzeep kopen. Bij de supermarkt, drogist of duurdere parfumerie. Handzeep van eigen merk of handzeep van een duur merk. Alle geuren en kleuren zijn te koop. Ik heb al veel soorten handzepen gebruikt en merkte dat er een groot verschil in zit. De ene handzeep ruikt heel sterk en de andere ruik je bijna niet. Toen ik de handzeep van Method zag, was ik gelijk verkocht. De verpakking ziet er al geweldig uit, maar de geur is ook nog eens erg lekker!
Deze handzeep staat mooi op elk aanrecht, maar ook in de toilet of badkamer is het een eye-catcher.
Ik vindt zelf de geur van Lavendel erg lekker, maar als je hier niet van houdt, zijn er nog een heel aantal andere geuren verkrijgbaar.
Deze handzeep maakt je handen goed schoon, laten een lekkere geur achter en drogen je handen niet uit.
Verkoopprijs: €2,99

Conclusie:
Ik ben erg enthousiast over de producten van Method. De verpakkingen vinden ik mooi en ze ruiken lekker. Ook vindt ik het prettig dat dit product milieubewust is. Voor meer info over Method:

http://nl.ecover.com/nl/
https://www.facebook.com/Ecover.nl/?fref=ts

Praktische schoonmaakmiddelen voor elk huishouden! Clean Happy!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.