Nieuw! Belly Bowls + newbornshoot!


Nieuw!! Belly Bowls + Newbornshoot!

Wat zoek ik:
– Zwangere dame (ongeveer 3e trimester)
– je gaat ermee akkoord dat de fotos op mijn website worden gepubliceerd (uiteraard gaat dit in overleg).

Wat moet je doen:
– like mijn facebookpagina petra bleijleven fotografie & blog
– reageer onder deze advertentie dat je mee wil doen en kans wil maken op de gratis belly bowls + newborn fotoshoot! Vermeld hierbij je emailadres, zodat ik je kan benaderen als jij de gratis belly bowls + newbornshoot gewonnen hebt!
– Niet gewonnen? Ik mail jou een unieke kortingscode om alsnog een belly bowls + newbornshoot te komen doen!

You may also like

69 reacties

 1. Ik doe graag mee aan de actie. Lijkt me leuk met onze laatste zo iets te doen!! Ben 15 april uitgerekend. en en nu 30 weken zwanger.

 2. Wat enorm leuk.
  Dit was ik sowieso al van plan om te gaan doen. Sterker nog, ik heb laatst mijn buik al een keer laten gipsen (al is die nog niet afgewerkt).
  Op dit moment ben ik 37.2 weken zwanger, maar doe graag nog mee.

 3. Ook ik doe graag mee aan het winnen van de Belly bowl + newbornshoot!
  Ik ben nu 26 weken zwanger en gek op fotoshoots! Bij mijn vorige zwangerschap heb ik mijn buik laten schilderen en hopelijk nu deze fotoshoot, ik heb er in ieder geval heel veel zin in:)

 4. Hoi Petra, het lijkt mij ontzettend leuk om deze shoot te winnen! Normaal maak ik zelf graag foto’s, waardoor ik niet vaak op foto’s sta. Mijn zwangerschap lijkt mij een ideaal moment om zelf een keer te poseren. En natuurlijk lijkt het mij geweldig om prachtige foto’s te hebben van ons kleine meisje dat begin mei geboren zal worden.. dus wie weet, tot snel!! Groetjes Janine

 5. Hoi Petra!

  ik geef me graag op voor de unieke shoot! Dit is ons derde kindje en heb nog nooit eerder een shoot gehad, lijkt me leuk!!! Wacht in spanning af.

 6. Goedemorgen! Ik doe graag mee.. ben 33 weken zwanger van ons eerste kindje. Heb door drukte ivm verhuizing etc nog geen foto shoot ofzo gehad. Zou dit heel leuk vinden!! Mogelijk dat de foto voor het geboortekaartje gebruikt kunnen worden..
  Bedankt en succes met de keuze.
  Groetjes Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.