Petra’s Choice – wellness at home

Komende maand gaan we onze achtertuin een make-over geven. Hierover komt binnenkort een apart artikel online met het ontwerp en het eindresultaat.
In dit 2e artikel van Petra’s Choice wil ik schrijven over wellness producten die je in je achtertuin kan laten plaatsen.
Deze producten, zoals een buiten spa en sauna, passen zeker in het plaatje van onze droomtuin, maar er zijn meerdere factoren waarom dit waarschijnlijk niet in het uiteindelijke ontwerp komt te staan. Om die reden schrijf ik dit artikel over de verschillende wellness producten voor in je tuin!

Gebruik maken van wellness producten zoals een spa of sauna is een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest.
Wat is er fijner dan hiervan te kunnen genieten in je eigen tuin! Bij bodyfit, vindt je een groot assortiment aan wellness producten voor o.a. in de tuin.

 Buitensauna’s

Door de warmte van de sauna kun je lekker ontspannen. Doordat de buitensauna in je tuin staat, heb je privacy en ben je even in een andere omgeving, maar toch thuis. Genieten van de warmte van de sauna en vervolgens lekker afkoelen in je eigen tuin.

buitenspa’s

Lekker relaxen alleen of met je vrienden in een buitenspa, heerlijk toch?! Hapje en drankje erbij en je zomeravond is compleet. Een relaxte Spa staat zeker op ons verlanglijstje!
Bodyfit verkoopt ook buitenspa’s met diverse massagemogelijkheden, wat prettig en gezond is voor je lichaam.

infraroodsauna’s

Last van stress, blessure’s of spierpijn? Kijk dan eens naar een infraroodsauna. Het werkt ontspannend en heeft ook een heilzame werking.
Ook bij psoriasis, reuma en artisis wordt de infraroodsauna geadviseerd.
Zelf heb ik een reumatische aandoening, waarbij een infraroodsauna ook veel verlichting kan bieden. Ik heb al eens gebruik gemaakt van een infraroodsauna en dat was erg fijn! Een infraroodsauna is dus ideaal voor zowel jonge als oudere mensen met of zonder pijnklachten.

Naast deze producten kun je bij bodyfit ook terecht voor een ontwerp, installatie of service. Ook heeft bodyfit nog meer producten van topmerken, zoals zwembaden en stoombaden. Ga jij ook je tuin een make-over geven of wil je je tuin upgraden met 1 van deze heerlijke wellness producten van Bodyfit? Bekijk dan eens de website of bezoek de showroom! Je ontvangt bij bodyfit ambachtelijk vakmanschap en deskundig advies.
*dit artikel is geschreven in samenwerking met bodyfit.nl

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.