Santa Maria texmex recept 2

IMG_4520

Ik heb meegedaan aan de insiders actie van 2WMN (blog & youtube) van Santa Maria texmex.
In mijn vorige artikel kon je het eerste recept al lezen die ik heb gemaakt http://petrableijleven.nl/santa-maria-texmex-recept-1/ en ook heb ik het pakket laten zien wat ik heb ontvangen: http://petrableijleven.nl/go-for-tex-mex-tonight/

In dit artikel laat ik het 2e recept zien wat ik heb gemaakt met het texmex pakket.
Ik heb 2 totaal verschillende recepten gemaakt, een echt mexicaans gerecht en een algemeen populair gerecht met een vleugje mexicaans.
recept 1 is een algemeen populair gerecht met een vleugje mexicaans en recept 2 is een echt mexicaans gerecht.

Recept 2: Honing mosterd wrap met crispy chicken

Wat heb je nodig
– 600 gram kipfilet
– 1 el olie
– 1 zakje Santa Maria spice mix for crispy chicken

– Santa Maria original wrap tortilla
– ijsbergsla 100 gram
– honing mosterd saus
– gebakken uitjes

– Verwarm de oven voor op 220 graden
– Snij de kipfilet in blokjes van ongeveer 3×3 cm
– Meng 1 el olie met de inhoud van het zakje santa maria spice mix for crispy chicken
– Meng de kipfilet met de kruidenmix
IMG_4512
– Vet de ovenschaal in en verdeel de kipfilet gelijkmatig over de bodem van de overschaal
IMG_4513
– Laat de kipfilet in 15 min garen in de voorverwarmde oven
IMG_4514
– Als de kipfilet bijna klaar is, verwarm je de sanrte maria original wrap tortilla in de magnetron
– Serveer de kipfilet, de tortilla, de ijsbergsla, de honing mosterd saus en de gebakken uitjes appart
– eet smakelijk!
FullSizeRender  IMG_4522
IMG_4521

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *