SYOSS Ceramide Complex Hairspray & Mousse

syos

Ik ontving 2 nieuwe producten van SYOSS uit de lijn: Ceramide Complex. Ik vindt dat er een heel groot verschil zit in hairsprays en mousses, dus vindt ik het leuk om deze producten uit te proberen. Ik heb met regelmaat shampoo en conditioner van SYOSS gebruikt en daar was ik altijd erg enthousiast over. Ik was erg benieuwd of deze producten ook goed zouden bevallen. In dit artikel vindt je mijn mening over de hairspray en mousse.

SYOSS CERAMIDE COMPLEX

Wist je dat het haar is opgebouwd uit 3 lagen? De Medula, deze laag bestaat uit de stof Keratine. Hieromheen ligt een veerkrachtige Keratine laag, de Cortex genoemd. Om deze Cortex is het haar door een schubbenschacht (de Cuticula) beschermd, zoals bij het dakpannenpatroon op het dak. Voor mooi, sterk en glanzend haar is Ceramide van zeer groot belang. Ceramide zorgt er namelijk voor dat de haarschubben plat over elkaar heen komen te liggen en mooi gesloten blijven!

FORMULE

De high performance formule met Ceramide – Keratine Complex zorgt voor:

• 10 x sterker haar

• Perfect herstel van de haarvezels in 3 dimensies:

– in de cellen

– in alle lagen

– in de haarpunten

RESULTAAT

SYOSS Ceramide Complex transformeert het haar en maakt het glanzend, gezonder, sterker en heerlijk zacht. Hierdoor is je haar makkelijk handelbaar. Verbeterde haarkwaliteit, alsof je net terug komt van de kapper!

SYOSS Ceramide Complex Hairspray:
De hairspray ziet er mooi en luxe uit. Het geeft me het idee dat ik een kwaliteitsproduct heb aangeschaft. In gebruik is de hairspray ook erg prettig. De spray is makkelijk te verdelen over je haar en het droogt erg snel op. Het is niet plakkerig en geeft geen vette uitstraling. Je haar is goed doorkambaar ondanks dat de hairspray in je haar zit. Ik vindt dit erg prettig! Tot nu toe is dit 1 van de beste haarspray’s die ik gebruikt heb en kan hem dan ook zeker aanraden!
Verkoopprijs: €5,49

SYOSS Ceramide Complex Mousse:
Ik gebruik niet met regelmaat mousse, maar als ik mijn haar los draag vindt ik het wel erg prettig. Toch vindt ik dat je haar er vaak vies en vet uitziet na gebruik van mousse en ook wordt je haar er vaak erg hard van. Ik was erg verrast toen ik de mousse uit de Ceramide Complex lijn van SYOSS gebruikte. Mijn haar zag er niet zo vies en vet uit als bij andere mousses en na gebruik was mijn haar ook gemakkelijk doorkambaar. Net als de haarspray echt een aanrader.
Verkoopprijs: €5,49

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.