Syoss Salonplex


Vandaag laat ik jullie kennis maken met een nieuwe lijn van Syoss, de Syoss Salonplex!
Deze nieuwe lijn van Syoss is speciaal ontwikkeld voor het haar dat vaak gekleurd, geföhnd, gekruld en/of gestijld word.
Het bestrijdt overbelast haar en houdt het haar gezond!

Hoe werkt Syoss Salonplex?

De shampoo en conditioner
zorgen ervoor dat  miljoenen haarbruggen in de haarmatrix van binnen en buiten hersteld worden. Bij regelmatig gebruik worden de haarvezels verzegelt en beschermt voor langdurig hersteld haar. Dankzij de conditioner wordt het haar soepel en 3x beter doorkambaar.
Verkoopprijs Shampoo: €5,52 en Conditioner: €5,52

De leave-in-creme herstelt het haar in de diepte voor soepel en glanzend haar. Ook draagt de crème bij, bij het herstel van de miljoenen gebroken haarbruggen en verzegelt en beschermd de haarvezels bij langdurig gebruik voor langdurig hersteld haar.
Verkoopprijs leave-in-crème: €6,99

Mijn mening!
Ik ben echt enthousiast over de nieuwe lijn van Syoss. Ik kleur, stijl, krul en föhn mijn haar regelmatig, dus deze lijn is erg geschikt voor mijn haar. Omdat ik een dikke bos halflang haar heb, zijn lang niet alle merken haarverzorging geschikt voor mijn haar. Mijn haar wordt snel pluizig, zwaar of vet van diverse merken. De nieuwe Syoss Salonplex  producten geven mijn haar een gezonde look en verzorgen mijn haar goed. Het haar krult natuurlijk na gebruik van de shampoo, conditioner en leave-in-crème en het haar wordt niet verzwaard en is niet pluizig.
De Salonplex lijn heeft een lekkere geur en het haar behoudt de geur ook voor lange tijd.
Zowel de shampoo en conditioner als de leave-in-créme zijn zuinig in gebruik en zitten in grote flessen, zodat je er best een tijdje mee kan doen en dat vindt ik ideaal.
Ik kan iedereen die vaak gebruik maakt van haarkleuring of föhnen, stijlen en krullen van je haar aanraden deze nieuwe lijn van Syoss eens te proberen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.