Tuin make-over #1

Toen we vorig jaar ons eerste huis kochten, wisten we dat de achtertuin als 1 van de eerste dingen aangepakt moest worden.
Omdat we het huis in de herfst hebben gekocht, besloten we te wachten tot de lente met de make-over van de tuin. Deze maand gaan we starten met de make-over, dus deel ik alvast onze plannen. In de volgende artikelen kun je voortgang van de make-over zien en het eindresultaat.

Before..
Op onderstaande foto’s kun je zien hoe onze tuin eruit zag toen we het huis kochten.

Het ontwerp
Hieronder zie je het ontwerp van onze tuin, zoals we het graag willen hebben. We gaan de achtertuin opnieuw laten bestraten en er komen nieuwe schuttingen te staan. Ook willen we een fijne tuinset plaatsen en een speeltoestel voor onze zoon. De schuttingdeur wordt verder naar achteren geplaatst, zodat de containers binnen de schutting komen te staan.

We zijn momenteel bezig om de tuin leeg te halen, zodat we later deze maand kunnen starten met de bestrating. Ik de volgende tuin make-over update zal ik foto’s plaatsen van de werkzaamheden in onze tuin. Heb je nog tips of ideeën voor onze tuin? Laat het gerust achter in een reactie hieronder!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.