welke oorbellen passen bij jou?Oorbellen worden door veel vrouwen (en mannen) gedragen. Ook ik heb gaatjes in mijn oren, 4 zelfs! Dit sieraad is voor mij niet meer weg te denken en het voelt ook heel ‘kaal’ als ik geen oorbellen in heb. Oorbellen zijn te koop bij de juwelier, maar ook bij kledingwinkels en drogisterijen kun je oorbellen kopen. De prijs voor een paar oorbellen verschilt behoorlijk. Je kan een paar oorbellen voor 1 euro kopen, maar ook voor 8.000 euro heb je een mooi paar oorbellen. Voor ieder wat wils!

Welke oorbellen passen bij jou?

Heb je een hartvormig gezicht?

Kies dan voor oorbellen die bovenaan smaller zijn en onderaan breder. Hierdoor lijkt je kaaklijn breder. Hangende oorbellen met bijvoorbeeld kwastjes eraan staan ook erg mooi bij een hartvormig gezicht.

Heb je een ovaal gezicht?
Dan heb je geluk! Alle vormen oorbellen staan mooi bij een ovaal gezicht, dus keuze genoeg!

Heb je een lang gezicht?
Kies dan brede, korte oorbellen. Hierdoor lijkt je gezicht breder en ook korter. Kegelvormige of vierkante oorbellen staan erg mooi bij een lang gezicht, maar ook kleine knopjes zijn erg mooi!

Heb je een vierkant gezicht?
Kies dan voor ronde oorbellen of hangende oorbellen. Hierdoor lijkt je gezicht ronden en zachter. Ook ringen en druppelvormige oorbellen staan erg mooi bij een vierkant gezicht.

Heb je een rond gezicht?
Kies dan voor langwerpige oorbellen! Je gezicht lijkt hierdoor langer en smaller. Ook vierkante oorbellen staan erg mooi bij een rond gezicht, maar kies niet voor ronde oorbellen of kleine knopjes, want hierdoor leg je nog meer de nadruk op de rondheid van je gezicht.

Zelf heb ik een Ovaal gezicht en kan ik dus kiezen uit alle vormen oorbellen! Ik heb zelf zowel knopjes als hangende oorbellen in mijn sieradenbakje liggen. Op een doordeweekse dag draag ik graag knopjes of kleine oorbellen, maar bij een speciale gelegenheid vindt ik hangende oorbellen ook erg leuk, om je outfit af te maken.
De oorbellen die ik dagelijks draag, koop ik altijd bij een juwelier. Ik wil goede kwaliteit oorbellen hebben en ze moeten zilver of goud zijn, omdat ik anders na een aantal dagen ontstekingen en irritaties krijg. Voor een speciale gelegenheid kan ik wel een dag goedkopere oorbellen dragen die niet zilver of goud zijn en deze koop ik dan ook bij verschillende winkels, zoals kledingzaken. Hema of Six.

Ook online kun je sieraden kopen, bijvoorbeeld bij de online juwelier Bouman Online. Het voordeel hiervan is, dat je vanuit je luie stoel, de mooiste sieraden kan bestellen, zonder de deur uit te hoeven. Ook als je een feestje hebt en je bent sieraden vergeten te kopen bij je outfit, kun je ze gemakkelijk online bestellen.
In samenwerking met Bouman Online heb ik een paar oorbellen uitgezocht en besteld bij Bouman Online. Hieronder vindt je mijn ervaring!

Op de website van Bouman Online vindt je vele soorten sieraden in verschillende prijsklassen. Je vindt er merken als Buddha to Buddha en Heart To Get. Ik heb gekozen voor prachtige oorbellen van het merk Calvin Klein.
Na het bestellen van de oorbellen, kreeg ik direct een bevestigingsmail en de oorbellen werden snel geleverd. Het was goed verpakt en ze zaten in een mooi grijs doosje van Calvin Klein. Ideaal om cadeau te geven of als cadeautje voor jezelf.

De oorbellen zijn stevig en van goede kwaliteit. Ze zijn niet zwaar, waardoor ze prettig zijn om te dragen. Ze passen goed bij zowel een dagelijkse outfit als bij feestelijke kleding. Ik ben erg blij met deze gave oorbellen! Wil jij deze mooie oorbellen ook scoren? je vindt ze hier: oorbellen calvin klein

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.